Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl. Tips om een review te schrijven?

7.9
9

08/11/2019 12:42

Meijers

positief

  • QuickScan
9

08/11/2019 09:18

Meijers

goed voorbereid zakelijk contact met bedrijfsgerichte oplossingen en advies

  • QuickScan
7

11/09/2019 09:58

Meijers

Weinig ervaring met Meijers tot nu toe.

  • QuickScan
8

27/05/2019 15:51

Meijers

Ik ben positief over onze relatie met Meijers

  • QuickScan
8

23/05/2019 14:49

Meijers

goed

  • QuickScan
8

22/05/2019 14:21

Meijers

goed

  • QuickScan
8

22/05/2019 14:09

Meijers

Positief, goed bereikbaar en vaak redelijk snel in opvolging.

  • QuickScan
8

22/05/2019 14:06

Meijers

Ervaringn met Meijers zijn nog beperkt. Vooralsnog wordt ieder contact als positief ervaren. Aardige, deskundige Meijers vertegenwoordiging.

  • QuickScan
8

13/03/2019 10:43

Meijers

Goed

  • QuickScan
8

05/12/2018 15:37

Meijers

Meijers heeft ons altijd prima ontzorgd, geadviseerd en begeleid bij een aantal ziekte-gevallen ( Vitaal ). Wij zijn verder zeer tevreden over de informatie die wij ontvangen.

  • QuickScan
7

03/12/2018 14:41

Meijers

Contact tot op heden altijd heel correct, net zo als eventuele schadeafhandelingen. Facturatie verloopt niet altijd vlekkeloos.

  • QuickScan
9

10/11/2018 16:42

Meijers

bij diverse vernieuwingen van polissen en bij melden van schade werd telkens vlot geantwoord en kwam bijna altijd een nieuwe/vernieuwde polis tot stand.

  • QuickScan
8

06/11/2018 12:19

Meijers

Zeer net mensen met verstand van zaken! Snelle afhandeling.

  • QuickScan
8

02/11/2018 13:55

Meijers

Klantvriendelijke en begripvolle opstelling.

  • QuickScan
8

01/11/2018 11:31

Meijers

Een goed georganiseerde, professionele dienstverlener

  • QuickScan
7

05/10/2018 13:33

Meijers

Account manager is snel, deskundig en accuraat. Back office is gespecialiseerd, maar reageert traag op vragen. Offertes zijn niet in 1x duidelijk.

  • QuickScan
9

05/10/2018 08:56

Meijers

Die is goed, ik heb niet veel ervaring, maar die ik heb is goed.

  • QuickScan
8

02/10/2018 14:09

Meijers

prima ervaring, deskundig en vlot

  • QuickScan
9

23/08/2018 10:40

Meijers

uitstekend;alerte service en feed back tbv de klant

  • QuickScan
7

15/08/2018 13:56

Meijers

Goed. Cooperatief. De polis documentatie is echter onoverzichtelijk.

  • QuickScan
8

02/08/2018 21:21

Meijers

Positief, ter zake deskundige adviseurs. Goede ingang bij verzekeraars.

  • QuickScan
10

30/07/2018 17:19

Meijers

ik ben zeer tevreden, iedereen is even vriendelijk en altijd zeer behulpzaam.

  • QuickScan
9

12/07/2018 13:05

Meijers

Positief

  • QuickScan
9

06/07/2018 14:02

Meijers

Wij ervaren Meijers als zeer servicegericht. Bij vragen en calamiteiten hebben ze een snelle reactietijd. Ook is er regelmatig tijd voor een bedrijfsbezoek. Ook de adviezen die we krijgen, zijn objectief. Het persoonlijk contact staat bij Meijers hoog in het vaandel.

  • QuickScan